Review van de Nike Toki Premium

Op zoek naar dope sneaker met klasse? Dan zoek je de Nike Toki Premium! Nike heeft verschillen Toki modellen gereleased, waaronder de Premium variant! Je vind genoeg mooie modellen in verschillende kleuren en stoffen. Het leren model straalt net iets meer klasse uit en het suède model is weer meer casual. In dit blog focussen wij op de Nike Toki Premium in de kleur Red Mahogany. We hebben dit model gevonden bij de Nike store in Batavia stad in Lelystad!

Nike Toki Premium Red Mahogany
Nike Toki Premium Red Mahogany

De schoen is licht, valt lekker onder een chino of normale jeans en staat super clean! Aangezien dit een sneaker is uit de Tennis Classic series van Nike is het opvallend dat dit model niet te strak zit. Lekker ruim en goed ademend, dus ook heerlijk in de zomer!

Het Toki model van Nike is weer in de markt gebracht in 2013 en is ondertussen uitgegroeid tot een vast model in de collectie van Nike. Door de harde groei is Nike natuurlijk in de weer gegaan met het design, want met deze sneaker is super veel mogelijk! Een van de uitwerkingen is de Nike Toki Premium FB in de kleur Blue Leopard!

Nike Toki Premium FB “Blue Leopard”

Nike Toki Premium FB “Blue Leopard”
Nike Toki Premium FB “Blue Leopard”

We hadden van Nike wel verwacht dat ze weer met een leopard versie zouden komen, maar niet in de vorm van een Toki Premium! De blauwe leopard look met zwarte lijnen maakt dit model super strak. De lichtblauw flap die duidelijk uitsprint tot het mint groene Nike logo achterop de schoen, de Nike Toki is terug! Nike zocht vernieuwing en vond perfectie!

 

 

Tagged , , , , , , , ,

Geef een reactie