Nike+ Running App – Photo Sharing!

De Nike+ Running App is inmiddels wereldwijd meer dan 11 miljoen keer gedownload en heeft in Nederland na 1633 beoordelingen een gemiddelde beoordeling van een dikke 4,5 ster! Bijna 1 biljoen mensen maken gebruik van de service van Nike! Begeleid je running experience met je favoriete tracks, ontvang support van je ‘fans’ en verbreek je eigen records. Het is allemaal mogelijk!

 

Op 15 oktober is de Nike+ Running App geupdate met 2 nieuwe super functies! Namelijk Photo Sharing en Auto-Pause. Het delen van foto’s is natuurlijk niks nieuws, maar wel tijdens het rennen! Nike heeft de volgende momenten voorbereid in de App:

  1. Voor het rennen: deel een foto van je dopeste running sneakers! Als je deze foto op Facebook deelt krijg je voor elke like direct een ‘real-time auto cheer’ te horen door je headphone!
  2. Tijdens het rennen: Sneakers vies door het rennen? Stop even en take a shot! De nieuwe auto-pause functie zorgt ervoor dat je niet je statistieken verpest!
  3. Na het rennen: deel je prestatie met al je vrienden! Tegenwoordig zijn er natuurlijk genoeg apps waarmee je een mooie collage kan maken, maar in de Nike App kan je dat nu direct doen! Pas je foto’s volledig aan, voeg stickers toe van functionaliteit van Nike+ en deel je foto!

 

En de tweede feature, Auto-Pause! Stop met rennen en de Nike+ Running App pauzeert automatisch je workout in de app. Je verliest geen waardevolle prestaties en verpest niet je statistieken! En als extra, als je stopt opent direct je Camera zodat je een snapshot kan nemen! Woon je in de stad, dan is dit echt een uitkomst! De stoplichten, zebrapaden en andere onderbrekingen verpesten nu ook niet langer je statistieken!

Tagged , , , , ,

Geef een reactie