Joggen in de winter of Herfst? Let op je sneakers!

Zelfs in de herfst en winter wil je natuurlijk op volledige conditie blijven! Zonde als je je al je harde werk in die 3 maanden vergooit door de kou of het slechte weer! Easy solution: ga naar de gym en haal je conditie uit fitness workouts, bijvoorbeeld crossfit!

Ben jij die diehard die stiekem ook wel van de natuur en frisse lucht houd, dan heeft Nike a pleasant surprise voor jou!

De Nike Zoom Vomero+ 8 Shield is jouw beste vriend in de herfst en winter! En super zachte en ondersteunende zool in combinatie met reflectie elementen op de zijkant van de sneaker! En als bonus, deze sneaker is bestand tegen water! Door de unieke stof kan je gewoon heerlijk in de herfst door de waterplassen rennen zonder nat te worden!

20131130-083958.jpg

Wil je alle voordelen weten?

  1. Een microfleece kraag rondom je enkels voor de ultieme afsluiten waardoor je voeten heerlijk warm blijven!
  2. De Dynamic Fit Technology zorgt voor een ideale fit, je krijgt bijna het gevoel dat je een heerlijke zachte handschoen om je voeten draagt!
  3. De Full-Length Cushlon middenzool en de Nike Zoom elementen zorgen voor een sneaker waar je meerdere seizoenen kunt overbruggen zonder nieuwe sneakers te halen (maar laat je natuurlijk niet weerhouden door die nieuwe door modellen! Nooit schoenen genoeg toch?)
  4. Door de goede ondersteuning heb je niet het idee dat je na een tijdje al scheef loopt

Het enige nadeel wat wij konden vinden is dat deze sneaker wat zwaarder is, maar dat is misschien juist wel lekkerder in de winter! Meer gewicht, dus je gaat harder moeten rennen en zo ben je gelukkig sneller warm!

Geef een reactie