HOW TO: Je sneakers verzorgen in de winter

Je sneakers zijn het belangrijkste onderdeel van je outfit! MAAR, hoe ga je met je sneakers om in de winter? Je sneakers krijgen super veel te verduren:

  • Extreme kou
  • Keiharde regen
  • Prachtige witte sneeuw

Al deze natuurlijke effecten zijn prachtig en kenmerkend voor de winter, maar wat doet dit met je sneakers? Al deze effecten zorgen er namelijk voor dat je sneakers sneller vies worden en aftakelen.. en dat wil niemand!

2 simpele oplossingen

  1. Bestel speciaal voor winter een paar winter sneakers
  2. Onderhoud je sneakers gewoon goed!

Beide oplossingen hebben voordelen, maar wij raden vooral een combinatie aan. Sneakers heb je namelijk nooit genoeg en als ze er mooi uit blijven zien kan je er langer van genieten!

Sneakers speciaal voor de winter

Men's Earthkeepers® Adventure Cupsole Chukka1. Timberland Chukka

De combinatie van de anti-vermoeidheid technologie in het voetbed en het goede absorberen van schokken bij elke stap zorgen ervoor dat je heerlijk warm de winter door komt!

Je kunt de Timberland Chukka bestellen bij Van den Assem.

 


Nike Roshe Run Sneakerboot2. Nike Air Force 1 Duckboot

De Nike Air For 
ce 1 Duckboot is gemaakt van stevig leer en dat is de ultieme sneaker stof voor de kou! Daarbij zorgt de Air technologie in de zolen en het goede profiel voor een super comfortabele sneaker.

Je kunt de Nike Air Force 1 Duckboot bestellen bij Sneakerbaas.nl.

 

Nike Roshe Run Sneakerboot

3. Roshe Run Sneakerboot

De Roshe Run staat bekend om zijn ideale fit! Een gewatteerde nylon neus en speciale afsluitende kraag. Met de Sneakerboot heeft Nike gezorgd voor een combinatie tussen comfort en winter bestendigheid!

Je kunt de Nike Roshe Run Sneakerboot bestellen bij Nike.com.

 

Je sneakers onderhouden

Je sneakers moet je zien als je eigen kind, een luxe product waar aandacht aangeeft en de relatie mee onderhoudt. Sneakers zijn mooi, maar moeten ook mooi blijven! Neem dus regelmatig de tijd om ze schoon te maken en volg daarnaast onderstaande tips op.

Voor het schoonmaken kan je het beste een mooi setje kopen. Opties hierbij zijn:

  • Jason Markk Premium Shoe Cleaner
  • Masterdis Cleaner
  • Nubuck Suede Cleaner Set

Je kunt de meeste cleaning kits verkrijgen via de website van Sneakers.nl

Let bij alle cleaning kits goed op dat je ze wel op de juiste manier en op de juiste stof gebruikt! Één verkeerde stap kan al snel het einde van je mooie geliefde sneaker betekenen..

Schoonmaken kost tijd en moet je met liefde doen. Heb je net iets minder liefde voor je sneakers, maar wil je ze wel clean houden, check dan de volgende simpele tips van Sneakernieuwtjes.nl:

  • Als je sneakers nat zijn of vochtig, zet ze dan nooit bij de verwarming! De hitte droogt je sneakers té snel wat ervoor kan zorgen dat de stof of het leer harder wordt en hierdoor heb je sneller kans op scheuren
  • Wil je dat je sneaker even lekker blijft zitten? Koop er dan meer! Nee, dit is geen sales praatje want elke dag dat je een sneaker draagt laat je voet vocht los. Draag je elke dag dezelfde sneaker dan kan je sneaker nooit goed drogen en gaan je sneakers stinken!
Tagged , , , , , , , , , , , ,

Geef een reactie