SPECIAL: Sneakers voor dames!

Dit klinkt vast bekend, je bent een dame en je zoekt de perfecte sneakers voor bij elke outfit. Ideale fit en ze moeten heerlijk lopen! Ontspanning voor die periode na een avond stappen met hakken, maar toch een paar uur winkelen?

Sneaker Nieuwtjes probeert speciaal voor de dames een selectie te maken van dé finest!

1. Nike Flex Run 2014

Door de super lichte stof voelt het alsof je op je blote voeten loopt op een heerlijk zacht bed. Je hebt sneakers aan, maar draagt ze niet.. Daarbij komt nog bij dat deze sneaker ondersteuning geeft alsof je een ware koningin bent! Heerlijke zachte zolen en de perfecte sneaker om lekker lang te winkelen door de ondersteuning van bijvoorbeeld de inkepingen in de zool.

Nike Flex Run 2014

 

Direct te bestellen op nike.com/nl

2. Air Jordan Retro III GS “Infrared”

Dit prachtige Air Jordan model doet zijn naam waar en laat je je trots voelen wanneer je deze mag dragen. De kleuren zijn perfect gebalanceerd. Het leren effect zorgt voor dat tikje luxe samen met de tijdloze grijze tijgerprint.

Air Jordan Retro III GS "Infrared"

 

Direct te bestellen op sneakerbaas.nl 

3. Adidas Originals GLC “Black & Gold”

Dit model spreekt voor zicht. Prachtig zwart, afgewerkt met de zachte kleur roze.. Een knallend Adidas logo met de creatieve dots net boven de zool. Dit model kijkt lekker, loopt lekker en is lekker. Genieten en er fashionabel uitzien? Kijk niet verder!

Women's Originals GLC "Black & Gold"

 

Direct te bestellen op sneakerbaas.nl

*header image is copyrighted by http://www.exclucitylife.com/

Tagged , , , , ,

Geef een reactie